torsdag 18 september 2008

sophomore


i usa heter det tenth grade eller sophomore year. i sverige heter det ettan på gymnasiet och har för min del hittills mest innehållit alkohol, cigaretter och kryckor.
det är inte jag, h, n och l som tror att vi är carrie, miranda, samantha och charlotte. det är nytt och snart höst och fullt med tjejer som vill hitta kärleken. och kanske vore det kanske bäst att bara följa strömmen av 2000 andra snygga elever.

tänk att det enda du vill är att leva ett lättsamt underhållande liv.
tänk att du nervöst går till den nya skolan för första gången och hamnar i en klass där alla hopplösa killar buntats ihop. nej, föresten, där är en söt pojk, men efter dryga kvarten förstår han att han gått fel. om du trodde på gud var detta tillfället då du konverterade.
men så vänder turen och du kastas tillbaka till första året på högstadiet då det var äkta kärlek för första gången. självklart går han i klassen. självklart är han den gamla typen du försöker bryta ifrån. blond och magnetismen lyser.
så har du lyckats blanda dig i din kompis gamla oseriösa föredetting, som råkar vara tråkigt söt. och din nya typ. brunt fint hår och alldeles lagom.

bloggsuget ekade.
vad tänker du på nu?

1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for det :)